Logo meierij.nl


Kom naar de open dag van Scouting Schijndel en laat je ook uitdagen!
Kom naar de open dag van Scouting Schijndel en laat je ook uitdagen!

Open dag bij Scouting Schijndel

  Verenigingen

Scouting Schijndel houdt op zaterdag 17 juni van 9.30 tot 11.30 uur een open dag. Kinderen vanaf 5 jaar en hun ouders/verzorgers zijn die dag van harte welkom om kennis te maken met scouting. Ook wanneer je overweegt om staflid/vrijwilliger te worden ben je natuurlijk van harte welkom!
SCHIJNDEL - Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouting staat open voor iedereen, of je nu jong of oud bent.
Scouting is echt iets voor jou als je houdt van gezellige en avontuurlijke dingen doen. Het mooie van scouting is, dat je niet iedere week hetzelfde doet. De activiteiten binnen Scouting Schijndel zijn daarom zeer afwisselend, maar een ding is zeker: het is altijd gezellig en avontuurlijk!
De bevers (5-7 jaar), welpen 2 (jongens van 7-10 jaar), welpen meiden (meisjes van 7-10 jaar), verkenners 2 (jongens van 10-14 jaar) geven op deze morgen een goede indruk wat er bij scouting Schijndel gedaan wordt. Bij scouting Schijndel zijn er meer groepen dan de bovengenoemde en veel groepen draaien ook op andere dagen.
Kun je niet tijdens de open dag en lijkt scouting je toch leuk, stuur een mail naar info@scoutingschijndel.nl. Het scoutinggebouw ligt aan de Smaldonkstraat 10 in Schijndel. Meer informatie is te vinden op www.scoutingschijndel.nl.

Reageer als eerste