Logo meierij.nl
 • Alles
 • (74)
  Evenement
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Cursus-Workshop
 • (10)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Muziek
 • (4)
  Sport
 • (5)
  Theater

Weer een nieuw seizoen quizzen met The Brain bij Denziz

donderdag 14 september 20:30 uur

Eerste quiz op donderdag 14 september 2017

Het komend seizoen start The Brain voor het vierde jaar met een reeks van elf pubquizzen in Partycentre Denziz. Quizzen waarin strijd en plezier hand in hand gaan. Het afgelopen jaar streden elke editie tussen de 30 en 35 teams tegen elkaar om de spreekwoordelijke eer. In de quizzaal is plaats voor maximaal 40 teams.

Kleine veranderingenDe eerste quiz van het nieuwe seizoen vindt plaats op donderdag 14 september en begint om 20.30. Een nieuw seizoen betekent ook altijd wat kleine veranderingen in de opzet van de quiz. Maar aangezien de afgelopen jaren een succesformule bleken, zijn de aanpassingen minimaal. Net als vorig seizoen kunnen meer teams een quizronde winnen. Ook teams die niet meedoen voor de eindzege, kunnen door een benaderingsvraag goed te beantwoorden weer een leuk prijsje winnen.

TotaalbelevingOp deze quizavond krijgen de deelnemers 144 vragen voor de kiezen, verdeeld over vier rondes. 26 vragen komen op een groot scherm, met film-, geluids- en beeldfragmenten voorbij. Ook krijgen de deelnemers elke ronde een triviablad, waarop nog eens 10 beeldvragen opgelost moeten worden. Verschillende categorieën (muziek, geschiedenis, aardrijkskunde, sport, eten en drinken, kunst en literatuur en film) passeren op een avond de revue. Ook is er nog een categorie varia, waarin werkelijk alle soorten vragen voorbij kunnen komen. De quiz van The Brain wordt door deze gevarieerde aanpak door de quizzers ervaren als een prettige totaalbeleving.

VriendenteamsQuizzen is voor menig team inmiddels een gezonde verslaving geworden. "We merken dat als teams eenmaal deelgenomen hebben, zij vaak mee blijven doen". Er worden appgroepen aangemaakt door verschillende teams, zodat ze elke quiz voldoende mensen op de been krijgen. Deelnemers zijn vaak vriendengroepen, mensen die elkaar kennen van een verenging, van het werk of van het café.

De Ik-Brain-nooit-alleen-tafelOok de 'Ik-Brain-nooit-alleen-tafel', de tafel waar een individuele quizzer 'single' kan aanschuiven om mee te quizzen, staat weer opgesteld. Samen met drie andere (single) quizzers wordt dan het IBNAT (Ik-Brain-nooit-alleenteam) gevormd.De eerste quiz vindt plaats op donderdag 14 september 2017. De overige data zijn;

5 oktober 20179 november 201721 december 201718 januari 201815 februari 20188 maart 201812 april 20183 mei 201814 juni 20185 juli 2018Alle quizzen zijn op donderdagavond . De zaal gaat open om 20.00u, de quiz begint om 20.30. Een team bestaat uit maximaal vier personen. Kosten voor deelname zijn € 15,- per team. Opgeven kan via info@thebrain.nl (als je verzekerd wilt zijn van een tafel) of op de avond zelf.Locatie

Dansstudio Denziz
Boxtel
Stationsstraat 69
5281GB


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.