Logo meierij.nl


Harmonievereniging Sint Michaël presenteert op vrijdag 7 juli vanaf 19.30 uur een sfeervol zomeravondconcert op het Campanulaplein in Sint-Michielsgestel.
Harmonievereniging Sint Michaël presenteert op vrijdag 7 juli vanaf 19.30 uur een sfeervol zomeravondconcert op het Campanulaplein in Sint-Michielsgestel.

Zomeravondconcert op het Campanulaplein

De vakantieperiode breekt weer aan. Heerlijk genieten van zon, zee, strand, op de camping, in een vakantiehuisje of gewoon lekker in de achtertuin. Ook Harmonievereniging Sint-Michaël gaat na weer een bewogen en muzikaal seizoen genieten van een heerlijke vakantie. Maar voordat de instrumenten tijdelijk worden opgeborgen, verzorgen alle orkesten op vrijdagavond 7 juli op het Campanulaplein in Sint Michielsgestel nog eenmaal een zomers optreden.

SINT-MICHIELSGESTEL - Muziek maken is een leuke, mooie en leerzame hobby, waar je ook nog eens veel plezier aan beleeft. Om dit vooral kinderen zelf te laten ervaren heeft Harmonievereniging Sint Michaël ook een blazersklas, die kinderen de mogelijkheid biedt om een blaasinstrument te leren spelen. Dat dit al snel tot leuke resultaten leidt laten zij deze avond ook horen. Bezoekers kunnen ook genieten van de swingende ritmes van de slagwerkgroep. Een feest om naar te luisteren. Het grootste spektakelstuk deze avond is een optreden van het groot verenigingsorkest. Voor deze gelegenheid is er één zomerorkest samengesteld dat bestaat uit muzikanten uit alle onderdelen van de vereniging. Van jong tot oud en van beginnend tot gevorderd. Het verenigingsorkest bestaat uit een 100-tal muzikanten en vermaakt het publiek met zeer prettig in het gehoor liggende muziek, waarbij de drie dirigenten van de orkesten afwisselend de baton ter hand nemen. Als de laatste noten van het Groot Verenigingsorkest zijn weggestorven, is er nog een gezellige afterparty met een open podium, waar diverse afwisselende optredens plaatsvinden. Voor dit zomeravondspektakel transformeert het Campanulaplein in één groot gezellig terras. Zo kunt u behalve van de muziek ook genieten van een drankje en hapje. De aanvang van dit concert is 19.30 uur en entree is gratis. Mochten de weergoden onverhoopt niet meewerken, dan wordt uitgeweken naar De Huif.

reageer als eerste
Meer berichten