Logo meierij.nl


Wie kent Lee Sleut die in deze boerderij heeft gewoond?
Wie kent Lee Sleut die in deze boerderij heeft gewoond?

Kijk naar Toen: Het geheim van Lee Sleut

'Schilderij van Lee Sleut van de boerderij aan de St. Jabobusstraat 8 in Den Dungen.' Dat is in één zin alle informatie die wij over deze foto hebben. Van de boerderij weten we dat hij inmiddels vervangen is door een veel moderner pand, maar de naam Lee Sleut komen we verder nergens tegen. Heette hij wel echt zo?

Wie kan ons meer over de geheimzinnige Lee Sleut en zijn loopbaan vertellen? Werkte hij op bestelling, of schilderde hij in zijn vrije tijd gewoon wat hij leuk vond? Wie kent andere werken van deze artiest en heeft die misschien zelfs in bezit? Natuurlijk interesseert deze boerderij ons ook: door wie werd hij bewoond? Wanneer werd hij afgebroken en waarom eigenlijk?

Op dit schilderij staat hij immers er nog patent bij. Weet jij meer? Vertel het ons! Reacties zijn welkom via www.bhic.nl/Den Dungen, Zoek naar 'Kijk naar Toen'.

KIJK NAAR TOEN

Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal. Vaak verrassend, soms ook opmerkelijk en altijd boeiend. Maar de mooiste zijn natuurlijk de persoonlijke verhalen. En juist daar zijn wij naar op zoek! Was je erbij toen de fotograaf net afdrukte? Vertel het ons. 'Kijk naar toen' is een productie van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC). Reageren kan via de website www.bhic.nl, via 073-6818500, of via de post: BHIC, Postbus 81, 5201 AB, Den Bosch.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox