Logo meierij.nl


Foto: sv Avanti

Voel je een prof tijdens voetbaldagen bij Avanti '31

SCHIJNDEL - Al jarenlang zijn de Plus Voetbaldagen in de laatste week van de schoolvakantie, ook dit jaar weer. Vanaf maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus staat het sportpark van s.v. Avanti '31 in Schijndel weer in het teken van deze traditie. Bijna honderd kinderen in de leeftijd tussen 8 en 14 jaar gaan trainen en de sportieve strijd aan met elkaar. Elke dag start het programma om 10.00 uur en zal het rond de klok van 15.00 uur worden afgerond.

Elke morgen staat vooral in het teken van een gerichte training. De lunch wordt aangeboden door Plus Eijkemans en na de middag zal het programma vooral in het teken staan van diverse competitiespellen. Als rode draad is er de strijd om Koning Voetbal. Ook Fair Play staat tijdens deze week erg hoog in het vaandel. De organisatie heeft een nauwe samenwerking met diverse profclubs in de regio, die elk jaar ook hun steentje bijdragen aan het slagen van deze voetbalweek, waaronder FC Den Bosch.
De editie van 2016 was een groot succes en diverse spelers uit het betaalde voetbal kwamen een kijkje nemen en de deelnemers blij maken.

Informatie

De Plus Voetbaldagen zijn dit jaar van maandag 21 tot en met 24 augustus. Het programma start dagelijks om 10.00 uur en om 15.00 uur worden de trainingen en wedstrijden afgesloten. De entree op het sportpark van s.v. Avanti '31 aan de Avantilaan in Schijndel is gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox