Logo meierij.nl


null
null (Foto: Band Baby Blue)

Hartemèrt viert 40-jarig jubileum met Baby Blue

De themajaarmarkt Hartemèrt houdt zondag 27 augustus in verband met het 40-jarige jubileum voor jong en oud in het centrum van Schijndel tot en met de Molenstraat van 10.00 tot 17.00 uur een spetterend feest.

SCHIJNDEL - Naast het lint van kramen waar artikelen te kust en te keur liggen uitgestald vindt de bezoeker diverse attracties die bijdragen aan de feestvreugde. Ook de winkels zijn deze dag open. Het thema is dan ook kort en krachtig: Feestje!

Wie een feestje bouwt, kan niet zonder de sfeermakende muziek van bands zoals Screaming Billy en Pop & Co op het grote podium op de Markt. Over het uitgestrekte parcours vindt men daarnaast diverse kapellen die de bezoeker in een feeststemming brengen. Ook op diverse andere podia is er een uitgebreide muzikale bijdrage. De populaire Schijndelse band Baby Blue sluit deze jubileum Hartemèrt af.

Kinderen

Hartemèrt is een feest voor iedereen en wordt dus de jeugdige bezoeker niet vergeten. Zij kunnen op de markt rondrijden in een treintje, rondjes draaien in de draaimolen of de hoogte in gaan met de zweefschommel. De durfals worden uitgedaagd door het Bungee Trampolinespringen.

De toegang tot de Hartemèrt is gratis. Meer informatie over het jubilerende evenement is te vinden op:

www.hartemert.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox