Logo meierij.nl


Foto: Dommelbad

Al meer dan 10 jaar zwemles bij het Dommelbad

De ervaren en enthousiaste zweminstructeurs geven al meer dan tien jaar met veel plezier zwemles bij NLG het Dommelbad in Boxtel. "In deze periode hebben wij heel wat kinderen aan een zwemdiploma geholpen én het verveelt nooit."

BOXTEL/TER ZAKE - Bij NLG het Dommelbad wordt al ruim 10 jaar hoogwaardige kwaliteit zwemlessen aangeboden volgens het nationale zwem-ABC van het Nationaal Platform Zwemmen (NRZ). Het NRZ streeft naar continue kwaliteitsverbetering waarbij kwaliteit, veiligheid en plezier centraal staan. "Wij vinden het van belang om de Boxtelse kinderen op een verantwoorde manier te leren zwemmen, regelmatig worden wij hierop gecontroleerd door het NRZ. Op een verantwoorde en veilige manier leren zwemmen staat hierbij voorop", aldus zweminstructeur Pieter Prince, die al 10 jaar in dienst is bij het lokale zwembad. Bij NLG het Dommelbad kunnen kinderen zwemlessen volgen vanaf 4 jaar.

Zwemlesactie

Het Dommelbad in Boxtel heeft nu een actie waarbij nieuwe kinderen één maand gratis zwemles aangeboden krijgen in combinatie met volledige korting op het inschrijfgeld (t.w.v. 24,95 euro). Inschrijven voor de zwemlesactie is nog mogelijk tot en met 31 augustus.

Kijk voor meer informatie op de website: www.nlgroep.nl/dommelbad

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox