Logo meierij.nl

Raadslid Willy van Zuijlen overleden

Foto: Boxtel.nl

BOXTEL - Het Boxtelse raadslid Willy van Zuijlen is in de nacht van vrijdag op zaterdag 2 september onverwacht overleden. Van Zuijlen is 74 jaar geworden. Burgemeester Mark Buijs noemt het overlijden een groot verlies voor Liempde én Boxtel.

Het overlijden van Van Zuijlen maakt volgens de burgemeester veel los: "Willy van Zuijlen heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het belang van de inwoners van zijn woonplaats. Eerst als gemeentesecretaris van Liempde, daarna als loco-secretaris van Boxtel na de herindeling. Ook als raadslid van het CDA en later van BALANS heeft hij de belangen van onze inwoners op een bijzondere en gedreven manier behartigd. Daarnaast was hij als vrijwilliger betrokken bij talloze activiteiten in Liempde. We hebben veel respect en waardering voor de manier waarop hij actief en betrokken heeft meegewerkt om Liempde en Boxtel op alle fronten beter te maken. We zullen hem missen en kunnen alleen maar dankbaar zijn voor alles wat hij voor ons en onze inwoners betekend heeft."

Vanwege de grote impact die het overlijden van Willy van Zuijlen heeft op zijn partij en alle raadsleden, heeft de burgemeester als voorzitter van de gemeenteraad in overleg met de griffie besloten dat de raadsvergadering van afgelopen dinsdag niet door te laten gaan. Over de manier waarop de agenda afgewikkeld wordt, volgt later een besluit.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox