Logo meierij.nl


DJ Stephan heeft al ruim 15 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland maar behoeft als lid van het vermaarde DJ-Crew eigenlijk nauwelijks enige introductie. Hij draait tijdens het Elluf-Elluf-Fist in Bokkendonk.
DJ Stephan heeft al ruim 15 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland maar behoeft als lid van het vermaarde DJ-Crew eigenlijk nauwelijks enige introductie. Hij draait tijdens het Elluf-Elluf-Fist in Bokkendonk. (Foto: DJ Stephan)

Bokkendonk in Hollywood-sferen

SINT-MICHIELSGESTEL - Wie mogen de scepter in ontvangst nemen en zich de nieuwe Hoogheden van Bokkendonk noemen? Op zaterdagavond 11 november komt het antwoord tijdens het vernieuwde Elluf-Elluf-Fist in Ontmoetingscentrum De Huif te Sint-Michielsgestel.

Het motto van dit jaar, 'Bokkendonk, tis nie te filmuh', zal als een rode draad, of beter gezegd rode loper, door de avond heen lopen. Hoogtepunten uit de filmgeschiedenis zullen middels een ludieke Bokkendonkse variant nooit meer hetzelfde ervaren worden.
Een nieuwe commissie Elluf-Elluf-Fist is al maanden in touw om te zorgen dat het nieuwe carnavalsseizoen met een daverend feest van start gaat. Vanaf 19.30 uur is de zaal open waarbij bezoekers worden binnengespeeld met carnavalsmuziek van eigen bodem. Na de officiële opening om 20.11 uur wordt als eerste het nieuwe logo voor het carnavalsseizoen 2017-2018 gepresenteerd. Hiermee is tevens de winnaar van de logo-ontwerpwedstrijd bekend. Speldjes en emblemen zijn op de avond zelf te verkrijgen.
Hierna wordt het tijd om bekend te maken wie zich het komende seizoen Jeugdprins en -prinses van Bokkendonk mogen noemen. Wie worden de adjudant, burgemeester, hofdame en hofnar? Natuurlijk zullen de leden van de JeugdPrinsenClub het publiek met een optreden verrassen.
Nadat er afscheid is genomen van Prins Janus dun Twidde, Prinses Anouk en adjudant Meis, nadert het moment van de onthulling van de avond. Een aantal oud-prinsen zullen de scepter op een 'tis nie te filmuh'-manier overdragen aan de nieuwe Hoogheid. Na de officiële installatie van Prins, Prinses, adjudant en Raad van XI kan het feestgedruis echt losbarsten. Speciaal hiervoor zal DJ Stephan de knoppen bedienen en er een fantastische avond van maken. Ook is er een gastoptreden zijn van feestzanger Pascal Redeker. Pascal is de vaste huiszanger van café Bolle Jan in Amsterdam. Zijn repertoire bestaat uit een veelvoud van stijlen, alles wat kan bijdragen tot een verhoging van de gezelligheid.

Het Elluf-Elluf-Fist is op zaterdag 11 november in de Huif aan de Hortensiastraat 2 in Sint-Michielsgestel. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de toegang is de gehele avond gratis.

Meer berichten
Shopbox