De harmonie tijdens het concert Van Schönbrunn naar Berlijn op 29 oktober jongstleden. Nu zijn ze actief voor de veiling.
De harmonie tijdens het concert Van Schönbrunn naar Berlijn op 29 oktober jongstleden. Nu zijn ze actief voor de veiling. (Foto: Harmonie Wilhelmina)

Harmonie Wilhelmina 100 jaar

DEN DUNGEN - In aanloop naar het 100-jarige jubileum in 2018 organiseert Harmonie Wilhelmina een grote goederen- en dienstenveiling, op zondag 19 november bij Boer Goossens. Mede met de opbrengst van deze veiling gaat de harmonie volgend voorjaar een muzikaal feestweekend organiseren voor de hele Dungense bevolking.

Ondernemers en inwoners zijn gevraagd of zij belangeloos een product of dienst voor de veiling beschikbaar willen stellen, en met succes: er zijn bijna 140 kavels waarop geboden kan worden. De veiling start om 14.00 uur, maar al vanaf 13.00 uur kunnen de goederen en diensten bekeken worden. Bovendien wordt het veilingboekje, met daarin alle kavels, huis-aan-huis verspreid in Den Dungen en Maaskantje. Er zijn kosten nog moeite gespaard om een goede veilingmeester te contracteren: het alom bekend duo 'slappe T' zal als veilingmeester optreden.

De harmonie hoopt natuurlijk op een mooie opbrengst, maar daarnaast wordt het ook gewoon een hele leuke zondagmiddag. Een mooie opwarmer voor een bijzonder jubileumjaar. De opbrengst wordt gebruikt voor het feestweekend op 27, 28 en 29 april 2018. Voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Met leuke activiteiten en feesten; met bekende en minder bekende artiesten. Dus noteer dit weekend alvast in uw agenda.

Het veilingboekje is afgelopen weekend bij iedereen bezorgd. In Den Dungen samen met de Bossche Omroep en in het Maaskantje door leden van de harmonie. Mocht u een nee/nee sticker op uw brievenbus hebben en onverhoopt geen boekje hebben ontvangen, dan kunt u deze afhalen bij Boer Goossens en bij de Litserborg.

Meer berichten
Shopbox