Logo meierij.nl


Check de website www.deautovanmnopa.nl
Check de website www.deautovanmnopa.nl (Foto: fotopersbureau Het Zuiden)

Kijk naar Toen: Snor alle kentekens op

REGIO - Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal. Vaak verrassend, soms ook opmerkelijk en altijd boeiend. Maar de mooiste zijn natuurlijk de persoonlijke verhalen. En juist daar zijn wij naar op zoek! Was je erbij toen de fotograaf net afdrukte? Weet je wat er op dat moment gebeurde? Vertel het ons! 'Kijk naar toen' is een productie van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC). Reageren kan via de website www.bhic.nl/helvoirt en ga naar Kijk naar toen. Of: kijknaartoen@bhic.nl

Trots staat ANWB-wegenwachter Van Iersel naast zijn motorfiets, een BSA 500. Ben je benieuwd wie er vroeger ook een dergelijke motor in Brabant reed?

Check dan www.deautovanmnopa.nl; hier vind je deze - en nog veel meer informatie – terug.

Tussen 1906 en 1951 zijn er ruim 99.000 "Brabantse" kentekens op naam uitgegeven en daarvan heeft het BHIC een database gemaakt, op naam en woonplaats van de eigenaar. Met de nieuwe aanvulling van bijna 60.000 kentekens zijn de gegevens van Brabantse auto- en motorbezitters nu compleet.

Soms voorzien van foto's maar vaak ontbreken ze nog. Grote kans dat ze wel in jouw fotoalbum of schoenendoos zitten… Stuur jij foto's van auto's of motoren vóór 1951 op, mét het verhaal dat er achterzit? Meer via de website:

www.deautovanmnopa.nl

Meer berichten
Shopbox