Foto: BOXimages

Vakfotograaf Frank van Boxtel krijgt Master-titel

SINT-MICHIELSGESTEL - Vakfotograaf Frank van Boxtel uit Sint-Michielsgestel heeft onlangs de kwalificatie Master behaald. Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden.
Deelnemers leggen hun tien beste foto’s voor aan een internationale vakjury, bestaande uit onder meer topfotografen. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Pas wanneer aan alle eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Master noemen.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde fotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.

Frank heeft zijn Master-titel gehaald door portretfoto’s te maken van echte, pure, stoere mannen uit de gemeente Sint-Michielsgestel met als thema RAW. Frank is nieuwsgierig naar mens, dier en natuur. Als geen ander weet hij de emoties van personen vast te leggen. In combinatie met beeldbewerking ontstaan er prachtige creaties, waar je met verwondering naar blijft kijken. De beelden van de’Stoere Mannen’ zijn hier een overtuigend voorbeeld van.

Meer berichten
Shopbox