Logo meierij.nl


Het Dungens Kerstfeestje zet zich dit jaar in om geld in te zamelen voor de lokale Voedselbank, zij zitten nog om een vrieskist verlegen.
Het Dungens Kerstfeestje zet zich dit jaar in om geld in te zamelen voor de lokale Voedselbank, zij zitten nog om een vrieskist verlegen. (Foto: Dungens Kerstfeest)

Den Dungen viert eigen kerstfeest

DEN DUNGEN - Op zaterdag 16 december vindt de tweede editie van het Dungens Kerstfeestje plaats op het ontmoetingsplein in het hartje van Den Dungen. Een evenement waarbij jong en oud elkaar ontmoeten en een kerstboodschap kunnen achterlaten in de grote kerstboom. De wens vorig jaar was om een schaatsbaantje te realiseren. En dat is gelukt. Een tijdelijk schaatsbaantje zorgt voor winterpret.

De kerstboom op het plein verandert op 16 december in een wensboom. Een boom vol mooie gedachten, wensen, dromen, hoop en liefde voor iedereen die het zien wil. Om in deze tijd met mooie woorden een sterk en positief signaal de wereld in te sturen. Rondom de boom zorgt een terras met oliebollenkraam en een skihut voor de nodige warmte.
DJ's van eigen bodem verzorgen de muziek vanuit hun eigen 'glazen huisje'. Verzoeknummers kunnen voor een euro of meer worden aangevraagd.

De kinderen kunnen meedoen aan de lichtjestocht. De wandeling met lampionnen start om 17.00 uur bij Litserborg.

De foute kersttruien kunnen tevoorschijn gehaald worden, want om 18.00 uur begint de kersttruienborrel.

In Litserborg geven Rien van Osch en Paul van Amelsvoort om 18.00 uur een Christmas Sing Along Concert.

Van het opgehaalde geld schenkt de organisatie een vrieskast aan de Voedselbank. Bezoekers van de Voedselbank krijgen een kerstpakket met bonnen van de lokale middenstand en een uitnodiging met consumptiebonnen voor het Dungens Kerstfeestje.

Wie Jozef of Maria heeft en woont in Den Dungen/Maaskantje kan zaterdag om 11.00 uur de schaatsbaan officieel mee openen.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox