Logo meierij.nl


Winterse hapjes en heel veel activiteiten van de lokale verenigingen en (sport)clubs zijn deze zondag te vinden op de kerstmarkt in Liempde. Foto: Ruud van Nooijen
Winterse hapjes en heel veel activiteiten van de lokale verenigingen en (sport)clubs zijn deze zondag te vinden op de kerstmarkt in Liempde. Foto: Ruud van Nooijen (Foto: Ruud van Nooijen)

Heel 'Liemt Lopt Uit' voor de jaarlijkse kerstmarkt

Ook dit jaar organiseren de ondernemers van Op Liemt Gemunt de Liemt Lopt Uit kerstmarkt. De kerstmarkt is zaterdag 16 december van 16.00 tot 19.30 uur op en rondom het Raadhuisplein in Liempde.

LIEMPDE - Er zijn leuke activiteiten, kraampjes van verenigingen en Op Liemt Gemunt-ondernemers, een stempelroute waarmee leuke prijzen te winnen zijn, muziek, lekkere hapjes en drankjes. Uiteraard is er na afloop volop gelegenheid om na te borrelen in een van de gezellige cafés.

In het centrum van Liempde staan kraampjes van verenigingen en Op Liemt Gemunt-ondernemers. Met een stempelkaart ga je van het ene naar het andere kraampje, waarbij je bij deelname aan de activiteiten en het nuttigen van gerechtjes kunt sparen voor stempels. Deelnemers kunnen de stempelkaart ophalen bij het start- en finishpunt bij de vuurput op het Raadhuisplein. Het is de bedoeling om elf stempels te verzamelen. Onder de ingeleverde kaarten worden 19 prijzen verloot: 18 Op Liemt Gemunt-waardebonnen van 20 euro en een hoofdprijs ter waarde van 100 euro van Op Liemt Gemunt-waardebonnen.

Op de kerstmarkt wordt voor voldoende hapjes en winterse gerechten gezorgd. Hierbij delen de ondernemers ook de Op Liemt Gemunt-muntjes uit. Bezoekers kunnen de muntjes besteden bij de verenigingen op de markt. Zij organiseren allerlei spelletjes, opdrachten en andere activiteiten langs de route.

De Kerstmarkt is de start van een reeks winterse activiteiten in Liempde. Tijdens de markt start namelijk ook de zesde editie van de Krikbesroute. Elk jaar breidt het aantal kerststallen langs de route zich uit. Dit jaar zijn er ruim 210 aanmeldingen ontvangen. Een nieuw record. Daarmee is dat de Kribkesroute de grootste kerststallenroute van Nederland. De route bestaat uit drie wandelroutes en een speciale kinderroute die langs de 210 kerststallen voeren. De folders met de wandelroutes zijn verkrijgbaar op de markt. De route is te lopen tot en met 6 januari 2018. Ook is er op zondag 17 december de WinterWonderZondag. Dan worden langs de Kribkesroute allerlei leuke en sfeervolle activiteiten georganiseerd. In combinatie met de lichtjes langs de gevels van Liemt in het Licht is Liempde een echte winterse belevenis.

reageer als eerste
Meer berichten