Logo meierij.nl


Zanger Kapalone trapt het nieuwe jaar traditioneel af met het lanceren van zijn nieuwe single in zaal Kloosterzicht in zijn woonplaats Gemonde
Zanger Kapalone trapt het nieuwe jaar traditioneel af met het lanceren van zijn nieuwe single in zaal Kloosterzicht in zijn woonplaats Gemonde (Foto: Wendy van Lijssel)

Cd-presentatie Gimmese zanger

Nog eentje dan, belooft zanger Kapalone oftewel Ad Kapteijns uit Gemonde. Daarmee doelt hij niet op nog een biertje, maar wijst hij op zijn nieuwe gelijknamige single. Die wordt op zondag 14 januari gelanceerd bij zaal Kloosterzicht in Gemonde. Een traditioneel muzikaal feestje waar veel collega's acte de presence geven. De zaal is open om 14.00 uur. Kaartjes zijn te reserveren of te koop aan de kassa.

GEMONDE - Al bijna twee decennia gaat Ad Kapteijns oftewel Kapalone zingend door het leven. De boomlange zanger heeft er nog net zoveel lol in als toen hij begon. "Ik sta te boek als feestzanger en dat is precies wat ik altijd gedaan heb. Mensen vermaken met liedjes waarop zij samen met mij lekker los kunnen. Dat was zo toen ik begon en is door de jaren heen eigenlijk niet veranderd", stelt hij tevreden vast. Dat is de opzet van de muzikale middag die de zanger zondag 14 januari organiseert ook niet. Kapalone trapt het nieuwe jaar namelijk elk jaar af met het lanceren van een nieuwe cd single bij zaal Kloosterzicht in zijn woonplaats Gemonde.

Na 'Daar moet op gedronken worden', komt er 'Nog eentje dan' bij. "Het is al weer mijn 16e cd single. Elk jaar laat ik een bij mijn muziekstijl passend lied maken bij Kees Tel. Die weet intussen exact wat bij me past", aldus de zanger. Ook dit lied is er eentje in de categorie 'alle remmen los' en handjes op de schouders en gaan met dieje banaan. Feest dus samengevat.

Kapalone heeft zin in de muzikale middag/avond waarin hij bijgestaan gaat worden door een hele serie muzikale vrienden die ook allemaal een optreden verzorgen. Addie Timmermans, Jack van Raamsdonk, Arnold van Osch, Rienie van de Kerkhof, Jimmy Geerts, Yosee, William, Sylviah, Arno Verduyn, Frank van de Wal, Arnold Hofmans en Dj Crew die het zaakje muzikaal omlijsten, gaan er samen met, zo hoopt Kapalone, heel veel mensen weer een big party van maken.

Iets waar hij zich overigens geen zorgen over maakt, want: "Uit ervaring weet ik dat mijn cd presentatie altijd feest is. Er is een harde kern die elk jaar terug komt en ik zie ook steeds nieuwe gezichten."

Aan stoppen denkt 'de Kap' nog lang niet. "Zolang ik en het publiek het leuk vinden, ga ik ermee door." Dan lachend: "Kom allemaal gezellig aan. Dan doen we er Nog eentje dan van mij." Wie het feest wil meemaken mag de datum en het tijdstip noteren in zijn of haar nieuwe 2018 agenda. Kaartjes á € 10,00 inclusief nieuwe single zijn te koop aan de kassa of te reserveren via Kloosterzicht op 073-5512777.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox