Logo meierij.nl


Nieuw album Galactic Orchestra

BOXTEL - The galactic lo-fi orchestra presenteert haar nieuwe album in Podium Boxtel. Zaterdag 20 januari presenteert de band haar nieuwe en vierde album 'The happy prince and other stories or the picture of Dorian Gray' getiteld, in Podium Boxtel. De zaal gaat om 20.00 uur open, waarna de eerste act om 20.30 uur zal spelen. De entree is 7,50 euro, inclusief de nieuwe cd.

The galactic lo-fi orchestra is een band rondom Boxtelnaar Michel Geelen. Naast Michel speelt ook de uit Boxtel afkomstige Eugene Broeren (hij speelt ook in 'the milestones from the underground scene'). Verder bestaat de groep uit Adrie Kauwenberg (bass en zang), Harald van Lieshout (keyboard en piano) en Roelof van Driel (drums). The galactic lo-fi orchestra is een vriendelijk en eigenwijs bandje uit de omgeving van Boxtel en Eindhoven. De groep brengt aanstekelige popliedjes met het leven zelf als inspiratiebron, al dan niet met een autobiografische knipoog.

Ook deze CD kan, net zoals voorgaande albums, met recht een solo werkstuk van Michel genoemd worden. Hij tekende namelijk voor alle teksten en muziek en ook nam hij bijna alle zang en instrumenten voor zijn rekening. Volgens goed lo-fi gebruik werden de opnames en mix gewoon thuis gemaakt.

Live staat de groep te boek als een energiek en enthousiast gezelschap. Naast een eigen optreden zijn er deze avond ook optredens van Stijn Charpentier en Elle van Damme. Daarnaast is de nieuwe Boxtelse band the Super Sonic Smash Kids te horen, een band met ex-leden van The Northern Lights. DJ-RO zorgt voor de pauzemuziek. Het album is ook te beluisteren via Spotify en I-tunes.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox