Logo meierij.nl


Schijndels wielerteam Tandje Durbij haalde middels de actie 'Nachtzoentjes' bij McDonald's in Den Bosch 1.230 euro op! 
Schijndels wielerteam Tandje Durbij haalde middels de actie 'Nachtzoentjes' bij McDonald's in Den Bosch 1.230 euro op! 

Actie Nachtzoentjes Tandje Durbij

SCHIJNDEL - Schijndels wielerteam Tandje Durbij haalde middels de actie 'Nachtzoentjes' bij McDonald's in Den Bosch 1.230 euro op! Een delegatie van het wielerteam Tandje Durbij overhandigde afgelopen zondagochtend de kerstbomen aan de Ronald McDonald Huizen in Veldhoven en Tilburg. Ook Noortje van Hoof, restaurant manager van McDonald's aan de Hooge Steenweg in Den Bosch, was erbij. 'Wat een prachtig bedrag!', aldus Roelien van Haersma Buma, van het Ronald McDonald Huis in Veldhoven. Ze was blij verrast toen Noortje het bedrag onthulde. Noortje: 'Het bedrag overstijgt ook onze verwachtingen. Bij de kassa waren vanaf half december voor 1 euro nachtzoentjes verkrijgbaar. Op iedere nachtzoen, in de vorm van een ster, kon je je naam en een wens voor een ziek kind schrijven, waarna je hem in de boom kon hangen. Jong en oud kochten een nachtzoentje en schreven er prachtige wensen op. Beide bomen hingen aan beide zijden helemaal vol.'

Na de warme ontvangst in Veldhoven volgde een bezoek aan het Ronald McDonald Huis in Tilburg, waar de tweede kerstboom overhandigd werd. Beide bomen hebben een prominente plek in de huizen gekregen, zodat alle families en bezoekers de lieve wensen kunnen lezen.

Wielerteam Tandje Durbij bedankt iedereen voor de geschonken nachtzoentjes. Een speciaal dankjewel voor Noortje van Hoof, die als restaurant manager van McDonald's de actie initieerde en mogelijk maakte. Ook veel dank aan Ton van Kaathoven van 2 Plus Exhibitions and Interiors en Mark van Rozendaal van Interieurbouw Heusden. Zij zorgden voor de prachtige houten kerstbomen waar de nachtzoentjes op bevestigd zijn. Reclamebureau voor Media & Ontwerp Communiq zorgde voor de overige vormgeving.

Op 23 en 24 juni fietst Tandje Durbij de HomeRide. Via www.homeride.nl, kan men een bedrag op naam van Tandje Durbij overmaken.

Meer berichten
Shopbox