Logo meierij.nl


Tijdens het Liekusfist wordt traditiegetrouw gestreden om het Loet Woutersvaandel, vernoemd naar de eerste Schorsbosser prins.
Tijdens het Liekusfist wordt traditiegetrouw gestreden om het Loet Woutersvaandel, vernoemd naar de eerste Schorsbosser prins.

Evenementen tijdens carnaval in Schorsbos

SCHIJNDEL - Ook dit jaar is er in de aanloop op en tijdens carnaval weer van alles te doen. Van 19 tot en met 21 januari vinden in de Vink de Klompenkletsavonden plaats, georganiseerd door Net Nie. Twee avonden en een middag met groteske uitvergrotingen van alledaagse mensen en zaken, vol humor en begeleid door livemuziek. Zaterdagavond 27 januari vindt het 59e Liekusfist plaats en zondagmiddag 28 januari het Kinderliekusfist. Beide evenementen worden gehouden in het City Theater. Tijdens het Liekusfist wordt traditiegetrouw gestreden om het Loet Woutersvaandel, vernoemd naar de eerste Schorsbosser prins. De winnaars zullen medio februari via de Schorsbossite (www.schorsbos.nl) te beluisteren én te downloaden zijn. De presentatie van het Liekusfist zal gebeuren door oudgediende Johan van Gerwen, aangevuld met nieuweling Stef van Duijnhoven, al regelmatig te beluisteren via de LOS. De aanloop naar de Schorsbosser carnavalsdagen wordt op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari afgesloten met de tweede editie van het Concert Carnavalesk door Harmonie Sint Cecilia. Dit speciale carnavalsconcert wordt gehouden in de spiegeltent op de Markt die daarvoor speciaal een week eerder in volle glorie opgebouwd wordt. Carnavalsminnend Schijndel, maar óók publiek wat niet zo carnavalsminded is, kan de komende weken kiezen uit een aantal prachtige evenementen onder het motto 'voor elk wat wils'!

Meer berichten
Shopbox