Logo meierij.nl


KenderKarnaval Helvoirt podium voor kinderen

HELVOIRT - Wil jij een keer echt op een podium playbacken, dansen of zingen? Dan is dit je kans. Zondag 21 januari is het podium voor de Helvoirtse kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zoek een leuk liedje uit en ga aan de slag met oefenen met jouw vriendjes/vriendinnetjes. Je kunt alleen optreden of met meerdere personen. Aanmelden kan via e-mail: kenderkarnaval@outlook.com

Bij aanmelding graag vermelden: naam deelnemers/sters, schoolgroep, titel en artiest liedje, contactpersoon ouder met telefoonnummer. Graag duidelijk de naam en titel van het liedje en de artiest vermelden. Dit jaar zorgt de organisatie voor het juiste MP3-bestand. De link van het liedje wordt dan ter controle terug gemaild, zodat men zeker weet dat men het juiste liedje heeft. Je mag natuurlijk ook zelf je bestand toevoegen.

De middag staat ook in het teken van de Prinstallatie. Die dag worden Prins Niels, Prinses Ise, Janske, Franske, de Joker, de Raad van Elf, de Reserve en de Jeugdraadsupportersclub officieel geïnstalleerd.

Om 13.11 uur begint het programma met de muzikale acts en om 14.41 uur zal de officiële Prinstallatie plaatsvinden, onder begeleiding van De Keikes. Vervolgens gaat men weer verder met de optredens.Locatie is het HelvoirThuis Helvoirt. Verder nodigt de organisatie iedereen uit om te komen kijken naar de Prinstallatie en de Helvoirtse kinderen die zich op het podium van hun muzikale kant laten zien.

Meer berichten
Shopbox