Logo meierij.nl


Handtekeningenactie

Gedurende de maand december is in de Jan Vink kringloopwinkel met een handtekeningen actie en ook met een online petitie aan klanten en sympathisanten gevraagd hun steun te betuigen voor het in stand houden van de kringloopwinkel in z'n huidige vorm. Daar is massaal gehoor aan gegeven! Meer dan 1.500 handtekeningen zijn gezet. De commentaren die door velen zijn geven, zijn hartverwarmend. Een greep uit de vele reacties:

SINT MICHIELSGESTEL - 'Ik kom er regelmatig om dingen te brengen of te kopen en je helpt ook nog een goed doel!' 'Een echt Gestels initiatief en het zorgt voor levendigheid.' 'Veel mensen die minder te besteden hebben, kunnen goedkoop of gratis spullen krijgen.' 'Door de kringloop is er minder verspilling van goederen en dat is goed voor mens en milieu.' 'Oneigenlijke argumenten en bureaucratische regeltjes worden gebruikt om een goed initiatief de nek om te draaien.'

Het bestuur van Jan Vink Stichting wenst alle vrijwilligers, donateurs, klanten, sympathisanten en iedereen die de winkel een warm hart toedraagt een succesvol en gezond 2018. Men hoopt op een oplossing, zodat de Kringloopwinkel aan de Genenberg kan blijven bestaan met een minimum aan overlast voor omwonenden. De Stichting doet op korte termijn voorstellen aan B&W, die een oplossing van de huidige situatie mogelijk maken.

Namens Jan Vink Stichting, Theo van der Heijden,
voorzitter.

Meer berichten
Shopbox