Druk programma Volle Bloas

BOXTEL - Op 3 april later dit jaar bestaat de Volle Bloas 35 jaar. Destijds uit een vriendengroep ontstaan en gestart met twaalf man en doorgegroeid naar nu 23 leden. Het motto is met veel plezier Blaasmuziek ten gehore te brengen wat het publiek aanspreekt. Er wordt wekelijks op dinsdagavond gerepeteerd onder leiding van Marion Verhoof waar gewerkt wordt aan een zeer uitgebreid repertoire. In het voorprogramma van Carnaval is de Volle Bloas uitgenodigd op het Karnavals Kriebel Koncert van de Aggemarvanhuisafbend op zondag 28 januari bij Rembrandt en op het Snertconcert van de Knokkers op zondag 4 februari bij Boer van Erp. De Heren van Weleer organiseren, in samenwerking met de Volle Bloas en de oud Groot Hofkapel (eendagsband) een getrouwe kopie van zaaltje 1900 van voorheen het Hofpaleis Bellevue. Zaterdag 10 februari om 20.30 uur in Café den Boer, Corpus 2 in Boxtel.

Zoals steeds de laatste jaren warmt De Volle Bloas het publiek ook op in de Waggelbocht samen het Herriemenieke. Voor, tijdens en na de Grote Eendentrek. De uitgelezen plaats om in de juiste sfeer te genieten van de Carnavaleske creativiteit van de Boxtelse loopgroepen en wagens die aangekondigd en aan elkaar gepraat worden door die Toon Teurhamer. Locatie: in de bocht bij Cafetaria Eetlust, Café het Weekend en Partycentrum De Comsche Hoeve. Zondag 11 februari om 13.30 uur aan de Stationsstraat 48 in Boxtel.

Kapellenfeest op Carnavalsdinsdag in Boxtel op vier podia. Twintig kapellen treden non-stop op bij Grand Café Rembrandt, de Comsche Hoeve en Escape Room Exit. Dinsdag 13 februari in Grand Café Rembrandt in Boxtel. Om 15.40 uur speelt de Volle Bloas.

Meer berichten