In ontmoetingscentrum De Huif in Bokkendonk werd ook dit jaar door de organisatie Stichting Fidderaosie  de jaarlijkse D(r)eun en Kolder gehouden.
In ontmoetingscentrum De Huif in Bokkendonk werd ook dit jaar door de organisatie Stichting Fidderaosie  de jaarlijkse D(r)eun en Kolder gehouden.

'Confetti in mun bed' Bokkendonks lied 2018

Carnavalsvereniging de Bokkenrijders '56 werd door de jury van D(r) eun en Kolder tot winnaar gekroond met hun Bokkendonks lied voor 2018 "Confetti in mun bed" Het juryrapport was vol lof en waardering voor deze groep die met hun muzikanten het podium wisten te vullen met een goed geluid en een muziekstuk vol goede afwisseling in de melodieën. 'Een makkelijk mee te zingen lied en tekst waar we deze carnaval in elke Bokkendonkse kroeg flink mee kunnen binnenkomen.' Zo was het oordeel van de voorzitter van de jury Noot de Kort die aan voorzitter Mari van Pinxten van de Bokkenrijders de Pinuskan uitreikte.

SINT MICHIELSGESTEL - In ontmoetingscentrum De Huif in Bokkendonk werd ook dit jaar door de organisatie Stichting Fidderaosie de jaarlijkse D(r)eun en Kolder gehouden. Een avond vol muziek, sketches en optredens voor en door de Bokkendonkse carnavalsliefhebbers en muzikanten. Muzikale optredens waren er van grote groepen zoals de Boomstempkes en kleinere groepen zoals de Dors( t ) vlegels en de Bokkenrijders. De aanwezigen kregen waar voor hun geld van de muzikanten die Bokkendonk rijk is.

De spontaniteit en beweging die de muzikanten van de Bokkenrijders lieten zien en horen tijdens hun optreden was kwalitatief sterk. De ervaren zangers Winie Maurix en Dennie v.d.Pas wisten hun tekst snel neer te zetten tussen het publiek dat na een keer het refrein gehoord te hebben uit volle borst kon mee zingen. De waardering voor de winnaar was vanuit de zaal groot waarbij voor velen al voor het uitgesproken woord van de jury de winnaar al duidelijk was. In een goed gevulde zaal was er ook een optreden van Prins Judokus de IX die samen met een van zijn prinsen, Gerry van Alebeek, het lied 'Light' lieten horen. Ook dit optreden kreeg de handen op elkaar en de volle waardering van de aanwezigen.

Meer berichten