Logo meierij.nl


De Oscar genomineerde film 'Una Mujer Fantastica' wordt binnenkort in het City Theater in Schijndel vertoond
De Oscar genomineerde film 'Una Mujer Fantastica' wordt binnenkort in het City Theater in Schijndel vertoond

Film in City Theater Schijndel

SCHIJNDEL - De Oscar genomineerde film 'Una Mujer Fantastica' wordt binnenkort in het City Theater in Schijndel vertoond. Una Mujer Fantastica is een liefdevol en levendig portret van een ijzersterke vrouw. Marina is overdag serveerster en 's avonds nachtclubzangeres. Ze is een transgender vrouw en daardoor is haar leven complex: ze heeft te maken met vooroordelen en afwijzing, maar vecht voor haar recht zichzelf te zijn. Zij en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij.

De Chileense regisseur Sebastián Lelio schetst na Gloria met Una Mujer Fantastica (een fantastische vrouw) opnieuw een intiem portret van een vrouw die graag zichzelf wilt zijn, maar door haar omgeving wordt gedwarsboomd. Una Mujer Fantastica is winnaar van het beste script op het Filmfestival Berlijn 2017 en nu ook genomineerd voor een Oscar voor beste niet-Engelstalige film 2018.

Filmclub Schijndel vertoont deze film op dinsdag 6 februari om 20.30 uur in het City Theater. Deze film is voor iedereen toegankelijk, voor leden van de filmclub gratis en niet-leden betalen 8 euro. Reserveren is niet nodig. Meer informatie over de film, lidmaatschap en Filmclub via www.schijndelfilm.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox