Logo meierij.nl


De mannen van de Zeeuwse band BLØF.
De mannen van de Zeeuwse band BLØF.

BLØF en Kraantje Pappie op Paaspop

Onder andere BLØF, Kraantje Pappie, Memphis Maniacs, Trafassi, Vengaboys en Wipneus & Pim zijn toegevoegd aan de line-up voor Paaspop. Van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april vindt het feest plaats op terrein De Molenheide in Schijndel.

SCHIJNDEL - De alles overtreffende summa cum laude-editie: dat is het doel van Paaspop voor komend jaar. Niet alleen qua decoratie en aankleding van het festivalterrein, ook wat betreft uitbreiding van de podia en area's trekt Paaspop dit jaar weer alles uit de kast. Daarnaast zal het programma met ongeveer 200 (inter)nationale acts de bezoekers opnieuw verrassen, verbazen en ontroeren.

Vorige week werden daar BLØF, Bontgenoten, Dans & Grietje, Elvis@theChapel, Groen als gras, Kiki Schippers met band, Kraantje Pappie,The Mariños, Memphis Maniacs, MOKSI, Naffz, Nitty Wow, Ooostblok, Paashaas de Musical, Pyrates!, Rollerskate Disco Snolly, Trafassi, Vengaboys en Wipneus & Pim aan toegevoegd.

Al 26 jaar zingt het met talloze prijzen overladen BLØF de lofzang van de Zeeuwse kust. Op het palmares van dit hitkanon staan twaalf studioalbums met de filmhits 'Alles is Liefde' en 'Mannenharten' met Nielson maar ook 'Holiday In Spain' met Counting Crows; 'Liefs Uit Londen'; 'Aan De Kust'; 'Harder Dan Ik Hebben Kan'; 'Dansen Aan Zee'; het fenomenale 'Mooie Dag' - en ga zo nog maar even door.

Ook de Groningse rapper Kraantje Pappie is een grote naam. Als gas omhoog pompen en Kraantje Pappie's hit 'Pompen' één ding bewijzen, is het wel dit: die Groningers weten verdomd goed hoe je een aardverschuiving bewerkstelligt. Na drie 'Crane'-albums kan niemand om de rapper heen.

Eerder werden onder meer al Bastille, De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Kensington, Lil' Kleine LIVE, Nothing But Thieves, Rico & Sticks, Ronnie Flex & Deuxperience en Triggerfinger aangekondigd. De komende tijd wordt de rest van het programma bekendgemaakt, dat in zijn volledigheid ook op de website staat.

De Eindhovense technocollectieven Dans & Grietje (op vrijdag); Groen als gras (het concept van Herrie met Gerrie) op zaterdag en Bontgenoten op Paaszondagzullen een nieuwe techno-deephouse area hosten.

Tevens komt er een heuse retro seventies-eighties Rollerskatebaan genaamd Disco Snolly waar disco in het breedste zin van het woord wordt gedraaid. The Angels (die vorig jaar al op Paaspop waren) laten hier in opvallende glitteroutfits stijlvolle disco-moves zien. Rollerskates worden gratis verhuurd.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox