Een voorbeeld van het werk van Bob Luijks. Hij maakte in zijn carrière tal van mooie foto's. Bob gaat nu een introductie geven.
Een voorbeeld van het werk van Bob Luijks. Hij maakte in zijn carrière tal van mooie foto's. Bob gaat nu een introductie geven. (Foto: Bob Luijks)

Introductie natuurfotografie door Bob Luijks in Liempde

Bob Luijks is een gerenommeerd, fulltime professioneel natuurfotograaf. Op dinsdag 20 februari geeft hij een introductie over natuurfotografie in D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4 in Liempde. Zeer interessant voor iedereen die meer wil weten over deze speciale vorm van fotografie. De presentatie start om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Inloop vanaf 19.00 uur. Vanaf april is het mogelijk om een basiscursus natuurfotografie van Bob te volgen; eveneens in D'n Liempdsen Herd.

LIEMPDE - Vanaf zijn geboorte in 1980 was Bob altijd al graag buiten. Eerst om het buiten zijn, later vanuit een interesse over het hoe, wat en waarom. Deze interesse gaat niet alleen uit naar de dieren- en plantenwereld, maar vooral ook naar de achtergronden van het landschap. In de fotografie kun je Bob het best typeren als een duizendpoot. Het fotograferen vormt het vertrekpunt voor diverse andere activiteiten en werkzaamheden, zoals het schrijven van tijdschriftartikelen en boeken, het vormgeven daarvan, het overdragen van zijn passie via workshops, fotosafari's en presentaties. In eigen beheer bracht Bob onder meer het boek 'De Meinweg, onbegrensde verrassingen' uit. Bob. In april start in Liempde de basiscursus natuurfotografie. Deze wordt verzorgd door Bob Luijks. De cursus bestaat uit drie theorieavonden en drie veldlessen. De theorieavonden vinden plaats in D'n Liempdsen Herd en de veldlessen in de natuurgebieden rondom Liempde. De cursus is voor iedereen die graag meer wil halen uit de natuurfotografie. In basis maakt het niet uit waar je interesse ligt (bijvoorbeeld landschap of macro). Meer weten? Kijk op www.liempdsenherd.nl onder activiteiten/workshops.

 

Meer berichten