Een oude foto uit de tijd dat er bijzonder veel tweelingen op de Dr Landmanschool zaten.
Een oude foto uit de tijd dat er bijzonder veel tweelingen op de Dr Landmanschool zaten.

Boeiende gasten bij vierde editie Helvoirt Uitgelicht

HELVOIRT - De vierde editie van 'Helvoirt Uitgelicht' staat voor de deur. Dit keer op zondagmiddag 25 februari. De presentatie van deze live talkshow is in handen van Bart de Rijk. Hij heeft aan de wieg gestaan van deze gezellige bijeenkomsten. Ook deze keer zijn er weer volop boeiende gasten, afkomstig uit Helvoirt. Joris Kemps is een van deze gasten. Hij is opgegroeid in Helvoirt en nu directeur van Theater Hof 88 in Almelo. Er komen tweelingen die op de Dr Landmanschool zaten toen er een recordaantal tweelingen de school bezocht herinneringen ophalen. Joël 't Sas vertelt over de Carbage Run, een dwaze roadtrip door Europa. Muziek en verhalen komen van de familie Peijnenborgh. Ze zijn allemaal even muzikaal. Vader David Peijnenborgh speelt in het Metropole orkest en de rest van de familie doet niet voor hem onder in muzikaliteit.
De voorzitter van het Helvoirts Gilde Arjan van den Hoven vertelt over de eeuwenoude club. En dokter Alice van de Linden van Mooi Medisch Sportief aan de Lindelaan is aan het woord over rimpelinspuitingen, anti-transpiratiebehandelingen en littekencorrecties die zij uitvoert.

De vorige drie edities waren een succes.

Kaarten voor Helvoirt Uitgelicht zijn te koop voor € 10 bij het HelvoirThuis, Mitra slijterij Pijnenburg en Restaurant LOTS in Helvoirt.

Helvoirt Uitgelicht, zondag 25 februari 2018, aanvang 14.00 uur.

Meer berichten
Shopbox