Vorig jaar in oktober stond de tent helemaal vol.
Vorig jaar in oktober stond de tent helemaal vol.

Oktoberfest Boxtel krijgt tweede editie

In oktober afgelopen jaar hebben we kunnen genieten van de eerste editie van het Oktoberfest Boxtel. Het waren twee avonden vol vertier, muziek, bier en veel gezelligheid. Alhoewel de procedure voor het verlenen van de vergunning niet zonder slag of stoot is verlopen, kijkt de organisatie achteraf terug op een geslaagd event. Tijd voor een tweede editie dus.

Boxtel - "Mede door een goede samenwerking met de gemeente, politie en brandweer is het evenement verlopen zoals vooraf gepland. Gezien het grote succes, hoefden we dan ook niet lang na te denken over een volgende editie", laat zij weten. Het Oktoberfest Boxtel zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018. "Dit jaar gaan we nog grootser uitpakken! Naast de aanwezigheid van onze eigen Boxtelse Aggemarvanhuisaf Band, zullen ook andere acts het podium betreden. Voor wat betreft de geluidsnormen zullen we ook dit jaar nauwe afstemming met overheidsinstanties hebben om de eventuele overlast voor omwonenden tot een minimum te beperken. De komende maanden zullen we via onze mediakanalen (zoeknaam: Oktoberfest Boxtel) alle informatie omtrent kaartverkoop, etcetera bekendmaken."

Diegenen die het afgelopen jaar een tafel hebben gereserveerd, zullen exclusief voorrang krijgen op de kaartverkoop voor de komende editie.

Meer berichten