Met Martin Garrix heeft het festival in Liempde een droomnaam binnengehaald.
Met Martin Garrix heeft het festival in Liempde een droomnaam binnengehaald.

Martin Garrix komt naar Liempde

Het muzikale programma van de vierde editie van WE ARE ELECTRIC Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel is vandaag met toevoeging van Martin Garrix, Mura Masa, plus de volledige line-up van vier nieuwe stage hosts -te weten Rampage, Heldeep, Netsky and Friends en Future House Music- flink uitgebreid.

Liempde - Het optreden dat Martin Garrix op het festival geeft is zijn enige show in Nederland komende zomer. Eerder werden de exclusieve Nederlandse optredens van The Prodigy en Eric Prydz bekend gemaakt, net als headline shows van Justice, Paul Kalkbrenner en Oliver Heldens.
Het succes kan niet op voor de 21-jarige Martin Garrix. In 2017 werd hij voor het tweede jaar op rij verkozen tot populairste dj ter wereld door DJ Magazine en mocht hij ook de Popprijs in ontvangst nemen voor zijn bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Nog geen vijf jaar geleden brak de toen pas 17-jarige dj/producer internationaal door met zijn single 'Animals'. Sindsdien scoort hij hit na hit en vliegt hij de wereld over voor optredens op onder meer Pinkpop, Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. "Ik heb super veel zin in mijn show op We Are Electric deze zomer in het gezelschap van deze vette line-up", laat Garrix weten over zijn exclusieve optreden.

Meer info en kaarten via www.we-are-electric.com. Toegang voor 18 jaar en ouder.

Meer berichten