Logo meierij.nl


Rebirth Festival viert tienjarig bestaan

In het weekend van 7 en 8 april 2018 vieren we het 10-jarig jubileum van Rebirth Festival in Haaren. In de afgelopen 10 jaar heeft Rebirth Festival zich ontpopt van klein evenement tot een begrip in Nederland met dit jaar maar liefst 12.500 bezoekers op de zaterdag.

Haaren - Rebirth Festival wil naast het organiseren van een spetterend feest, ook haar sociale betrokkenheid in en rondom Haaren vergroten. Om deze reden organiseren we onder de vlag Rebirth Samen voor Haaren verschillende activiteiten die mensen verbinden, waar iedereen aan mee kan doen én die inspelen op de behoeftes van de inwoners zelf.

"Een van deze activiteiten is een rondleiding op het festivalterrein waarvoor we jullie graag willen uitnodigen", laat de organisatie weten. "Dat vindt plaats op donderdag 5 april 2018 van 19:00 – 20:00."

Ontvangst is bij de backstage ingang (op de kruising Oude Baan/Antwerpsebaan rechtsaf een stuk het verharde zandpad in).

"Tijdens deze rondleiding nemen we je mee achter de schermen van het festival en geven we toelichting op verschillende aspecten van de organisatie. We zullen om 19:00 iedereen ontvangen in de vrijwilligerstent waar een kopje koffie of thee klaar zal staan, waarna we het terrein op gaan", is men alvast verheugd.

"Graag tot ziens op donderdag 5 april."

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox