Het prachtige strand bij de camping. Je waant je helemaal in de tropen.
Het prachtige strand bij de camping. Je waant je helemaal in de tropen.

Camping2be Award naar Sint-Oedenrode

Camping de Kienehoef heeft de Camping2be Award 2018 ontvangen. Met een gemiddelde score van 8,2 plaatst Camping de Kienehoef zich tussen de door de gasten zelf, en in het algemeen de internetters, meest gewaardeerde campings van de zomer van 2017.

Sint-Oedenrode - De punten worden aan de hand van een aantal verschillende criteria toegekend zoals: de gastvrijheid, de prijs/kwaliteit verhouding, de animatie, het comfort en de omgeving van de camping.
De Camping2be Awards zijn de jaarlijkse onderscheidingen van de campingvakanties gewijd aan reviewportaal www.camping2be.com. Dit internetportaal omvat meer dan 4000 Europese campings, waarvan er ook een hoop in Nederland liggen.
De gasten geven hun mening na hun verblijf, consulteren de scores en meningen van anderen betreffende de verschillende campings en huuraccommodaties die worden aangeboden.
Tijdens de vakantieperiodes zijn kinderen de belangrijkste gasten op De Kienehoef. "Knutselen, speurtochten, meeleeftheater, sportieve evenementen, zij vervelen zich geen moment! MaGniX, ons vrolijke bosbeest die bij ons vakantie viert, is regelmatig van de partij om te dollen met de jonge vakantiegasten."

www.camping2be.com

Meer berichten