Het 24-uurs Solexrace Festival van vorig jaar. Het dak ging er toen af.
Het 24-uurs Solexrace Festival van vorig jaar. Het dak ging er toen af.

Topje feesttaart 24-uurs Solexrace is bekend

Het wordt op 24, 25 en 26 augustus weer één groot feest in 'de Hei' van Heeswijk-Dinther. De inschrijvingen voor de 24-uurs Solexrace en Brascross gingen nog nooit zo hard. Al 3 van de 8 Brascrossklassen zijn vol binnen een week.

Regio - Degenen die met de inschrijvingen naast het potje hebben gepist, kunnen nog tot en met 12 april entreekaarten kopen met extreem voorverkoop voordeel. De eerste namen zijn inmiddels bekend. Uiteraard is er weer voor ieder wat wils in 3 verschillende feesttenten.

Naast de 24-uurs Solexrace en de moddervette Brascross, wordt ook het festival zelf elk jaar groter. Vorig jaar was de zaterdag voor het derde jaar op rij uitverkocht en trok het festival een recordaantal van 17.500 bezoekers. Dit jaar doet de organisatie daar weer een flinke schep bovenop. Jong en oud komt aan hun trekken, er is in 3 feesttenten een divers muziekprogramma én veel extra rand programmering. Het topje van het feestprogramma is inmiddels bekend gemaakt. Voor de rock-liefhebbers zijn er dikke gitaren van 16 Dollars (Volbeat tribute) en mede-organisator WC Experience. De Allstarz komen met hun hagelnieuw XXL-show en de knotsgekke Snollebollekes gaan de tent compleet op hun kop zetten. DJ Zany zal zorgen dat de laatste beetjes energie is eruit gestampt worden. "Dit jaar is ons 12-jarig jubileum, 12 is niet het gekken-getal maar we gaan toch gek doen. Dit is nog maar het topje van de feesttaart", aldus organisator Roy van der Heijden.

De Vroege Kippen Voordeelactie duur nog heel even.

Vanwege het 12-jarig jubileum duurt de Vroege Kippen Voordeelactie dit jaar 12 dagen, van 1 t/m 12 april. Entreekaarten en consumptiebonnen zijn dan online te koop met extreem voorverkoop voordeel.
Meer info over tickets, inschrijvingen etcetera is te vinden op www.24uurssolexrace.nl.

Meer berichten