Ronald en Jac Verheijen verzorgen een voorlichtingsmiddag en avond over de overwaarde van je huis en hoe deze eventueel verstandig te besteden en erven en schenken. Foto: Wendy van Lijssel
Ronald en Jac Verheijen verzorgen een voorlichtingsmiddag en avond over de overwaarde van je huis en hoe deze eventueel verstandig te besteden en erven en schenken. Foto: Wendy van Lijssel (Foto: Wendy van Lijssel)

Over overwaarde, erven en schenken

Hoe kan je de overwaarde van je woning op een verstandige manier besteden en hoe zit het met erven en schenken.

DEN DUNGEN – Dat staat centraal tijdens de gratis voorlichtingsbijeenkomsten die vader en zoon Jac en Ronald Verheijen van Verta Assurantiën uit Den Dungen, gaan houden op donderdag 26 april in de middag van 13.30 uur tot 15.30 uur en 's avonds tussen 19.30 uur en 21.30 uur in Litserborg in genoemde plaats. De toegang is gratis. Vol is echter vol dus is het raadzaam om op tijd aanwezig te zijn.
Hoe kan ik op een verstandige manier omgaan met de overwaarde van mijn huis zo dat ik er of zelf goed mee ben of mijn (klein) kinderen of zo dat ik een aanvulling kan creëren op mijn pensioen of AOW of als ik nog een ander huis wil kopen, wil verbouwen of het wil gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe auto, keuken of lang gekoesterde droomreis naar een buitenlands oord. Het zijn allemaal vragen van vooral mensen die net een slagje ouder zijn, een eigen huis hebben en niet of nauwelijks hypotheek en zo in verloop van tijd een overwaarde op hun huis hebben opgebouwd. Het zijn gelijk ook de vragen in combinatie met die over erven & schenkingen die in algemene zin onder de loep gelegd gaan worden tijdens twee voorlichtingsbijeenkomsten die Jac en Ronald Verheijen organiseren over het onderwerp. "De voorlichting die over dit onderwerp wordt gegeven is vaak summier of niet volledig, terwijl velen juist op zoek zijn naar betrouwbare informatie en advies over deze onderwerpen. Het is natuurlijk zo dat elke situatie anders is en afhankelijk van inkomen en leeftijd. We brengen daarom om te beginnen in algemene zin een beetje licht in de duisternis, maar voor een op maat gesneden advies, is het natuurlijk nodig om een afspraak te maken", aldus Jac en Ronald Verheijen eerlijk. Hoewel ook hun kantoor met de tijd meeging en de digitale snelweg bewandeld zweert het tweetal bij de ouderwetse aanpak. "Wij geven alles omvattend financieel advies inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen op een persoonlijke manier."

Meer berichten