De Van Gogh-speurtocht door Helvoirt is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.
De Van Gogh-speurtocht door Helvoirt is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

VVV en Van Gogh-centrum openen in Helvoirt

In het HelvoirThuis in Helvoirt opende dinsdag een VVV-agentschap, samen met het Van Gogh Helvoirt informatiecentrum. Voor meer informatie over Helvoirt en de omliggende gemeenten, de bezienswaardigheden, de geschiedenis en eet- en overnachtingsmogelijkheden kun je bij dit informatiepunt terecht.

Helvoirt - Ook voor fiets- en wandelroutes, VVV-cadeaubonnen en Van Gogh-geschenken ben je hier aan het juiste adres. Wie geïnteresseerd is in het leven en werk van Vincent van Gogh, kan niet om Helvoirt heen. In Helvoirt zijn nog diverse sporen van Vincent van Gogh te vinden waarover hij schilderde en schreef. In de brochure 'Beleef Van Gogh in Helvoirt' staat de geschiedenis van het dorp met de schilder beschreven. Hierin is ook een 3 km lange wandeling opgenomen die langs alle plekken voert die door Vincent zo geliefd waren. Deze brochure is onder meer te koop in het Van Gogh informatiecentrum. Hier start ook de wandelroute.

Speurtocht

Voor wie van wandelen en speuren houdt is er een Van Gogh-speurtocht door Helvoirt. Tijdens deze tocht worden opdrachten en puzzels gemaakt en letters gezocht. Ondertussen kom je langs plekjes die door Vincent erg geliefd waren. De speurtocht start vanaf het Van Gogh informatiecentrum en is 2,5 kilometer lang.

Meer berichten