Begin dit jaar heeft Vermeulen, na een jaar bij PSV OldStars, het walking football PLUSplusTeam in Meierijstad met succes opgestart. Dit samen met Avanti'31.
Begin dit jaar heeft Vermeulen, na een jaar bij PSV OldStars, het walking football PLUSplusTeam in Meierijstad met succes opgestart. Dit samen met Avanti'31. (Foto: )

Wim is ambassadeur walking football bij PSV

Schijndelaar Wim Vermeulen is vorige week ambassadeur geworden bij PSV Foundation OldStars. PSV-sportcoach Harm Oppers had hem daarvoor gepolst. In het Philips Stadion tekende Wim onlangs zijn contract, in bijzijn van oud-internationals Willy van der Kuilen en Harry Lubse en PSV-sportcoach Harm Oppers.

Schijndel - Vooraf aan de officiële handtekening verwelkomde PSV directeur Toon Gerbrands de ambassadeurs persoonlijk. Vijf jaar bestaan ze inmiddels, de PSV OldStars, onderdeel van de maatschappelijke stichting PSV Foundation. In 2013 begon PSV als één van de eerste BVO's (Betaald Voetbal Organisatie) met een eigen Walking Football-team van zestigplussers. En met succes, want de sport is nergens ter wereld zo groot en populair als in de regio Eindhoven. Voor de PSV Foundation geen reden om stil te zitten, maar juist om door te gaan met de volgende stap. Voor Vermeulen wordt het een uitdaging om in Meierijstad dit sociale bewegingsproject voor ouderen meer bekendheid te gaan geven en de 60plussers de kans te bieden om wekelijks aktief te worden. Tijdens zijn tijd bij PSV OldStars heeft hij met succes gepleit om Meierijstad te koppelen aan de regio Eindhoven.

Meer berichten