De 7-jarige Yuri en de 10-jarige Marly doen al mee.
De 7-jarige Yuri en de 10-jarige Marly doen al mee. (Foto: )

Biljartclub 't Ivoor uit Boxtel nu ook voor jeugd

Biljart een sport voor oude mannen? Helemaal niet! Niet in Boxtel tenminste.

Boxtel - Vrijdag 19 oktober is bij biljartvereniging 't Ivoor namelijk een begin gemaakt met het biljart-trainen van jeugd die geïnteresseerd is in de biljartsport. Vanaf nu kunnen alle jongeren daaraan meedoen.

Onder leiding van Ere Divisie-speler Jack van Peer ging het project van start. "Iets dat zou moeten kunnen uitgroeien tot een belangrijk onderdeel bij `t Ivoor. Gezien het feit dat de biljartsport in het algemeen onderhevig is aan vergrijzing, wordt hier een unieke gelegenheid geboden om de jeugd kennis te laten maken met het biljarten", stelt de Boxtelse vereniging.

Op de eerste van de reeks trainingen kwamen wee leerlingen af. Desalniettemin spreek met nu al van een mooi initiatief. De 7-jarige Yuri en de 10-jarige Marly zijn fanatiek begonnen en beleefden veel plezier op de eerste training. "Het is een leuke sport voor zowel jongens als meisjes."

Meedoen?

Heb je interesse om je aan te sluiten bij deze trainingen? Dan ben je vrijblijvend welkom op de vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. In een gemoedelijke sfeer en onder deskundige begeleiding is het dan mogelijk om kennis te maken met de biljartsport. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie ga naar website:

www.tivoor.nl

Meer berichten