Foto:

Mantelzorgers uit de regio in het zonnetje gezet bij Vivent

"Mantelzorgers vinden het vaak vanzelfsprekend wat ze doen, maar dat is het niet. Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen. Naast onze zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar stukje zorg, zodat we allemaal het beste uit de dag halen."

Regio - Van september tot eind oktober konden mensen hun mantelzorgers uit deze regio nomineren bij Vivent/VGZ. Zij waren samen op zoek naar deze mensen in het werkgebied van Vivent. Uiteindelijk heeft dit honderdvijftig mooie verhalen opgeleverd. Op 10 november, tijdens De Dag van de Mantelzorger, hebben Vivent en VGZ al deze mantelzorgers in de bloemetjes gezet in samenwerking met Bloemboetiek Fuchsia uit Berlicum.

Cadeau's

Maar dat was nog niet alles. Barrique, FeelGoodWellness en Beauty, Foodconnect, VGZ en Van der Valk Vught hadden nog extra cadeau's voor deze mooie campagne gedoneerd. Carla Lasonder, bestuurder Vivent, heeft de winnaars van de extra cadeaus op 15 november ontvangen op het hoofdkantoor in Den Bosch. "Daar hebben we ze nogmaals in het zonnetje gezet met een taartje, koffie en thee en uiteraard de gewonnen cadeaus. Eigenlijk bleken alle mantelzorgers blij verrast. Niemand had in de gaten dat ze opgegeven waren door of hun partner, schoonzus of kind. Mooi om deze reacties te horen, want dat was dus mooi gelukt."

Respect

Kortom: fijn om hen even stil te laten staan bij wat ze voor een ander doen en betekenen. "Zoals Pauline Lukassen van VGZ zo mooi verwoordde: Respect!. Vivent is dé zorgexpert in 's 's-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is."

Boxtel, Haaren, Den Bosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel

"Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten." Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Vivent heeft 1500 medewerkers en 800 vrijwilligers.

Meer berichten