GTC Mon Plaisir poseert trots in het nieuwe tenue. De club viert dit jaar haar 30-jarig jubileum.
GTC Mon Plaisir poseert trots in het nieuwe tenue. De club viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. (Foto: )

Coureurs GTC Mon Plaisir vieren dertigjarig jubileum

De Gemondse Toerfiets Club Mon Plaisir heeft afgelopen maand op feestelijke wijze haar 30-jarige bestaan gevierd. Reden om de club eens extra onder de loep te nemen.

Gemonde - De vereniging bestaat uit ruim dertig leden, stippelt zelf routes uit en neemt deel aan diverse regionale en landelijke toertochten. Binnen de vereniging wordt gefietst op verschillende niveaus. Er zijn zowel beginnende als gevorderde fietsers vertegenwoordigd, in verschillende leeftijdscategorieën. Een aantal malen per jaar organiseert GTC Mon Plaisir eigen activiteiten. Bijvoorbeeld een tijdrit en een fietsweekend. Tevens onderhoud GTC Mon Plaisir een deel van het MTB Netwerk in de Meierij, 't Groene Woud West. Hierdoor ligt de route er goed uitgepijld en netjes bij waardoor deze veelvuldig wordt gebruikt door MTB'ers uit de regio.

Door de ondersteuning van haar trouwe sponsoren heeft GTC Mon Plaisir zich dit jaar in een mooi tenue kunnen hullen. "Bijzonder is te melden, dat alle sponsoren zelf ook actieve fietsers zijn." Iedereen kan vrijblijvend eens meefietsen met de renners van de vereniging. "Om te voelen hoe het is om in groepsverband te fietsen nodigen wij geïnteresseerde renners uit." Meer: www.gtcmonplaisir.nl.

Meer berichten