De winnaars van de Gestelse Quiz van dit jaar.
De winnaars van de Gestelse Quiz van dit jaar. (Foto: )

Pleinse Boys wint Gestelse Quiz van 2018

Het team van Pleinse boys is zaterdagavond de glorieuze winnaar geworden van de Gestelse Quiz 2018. Team Rooie Haan ft. JJK veroverde de tweede plaats.

Sint-Michielsgestel - De winnaar van de vorige twee edities, team Dondersschoon, werd derde. Aan de Gestelse Quiz namen dit jaar 71 teams deel. De derde editie van de populaire dorpsquiz bleek een pittige uitdaging voor de deelnemers. Naast vele vragen dienden de teams een aantal doe- en buitenopdrachten uit te voeren.

Voor de geheime opdracht togen deelnemers verkleed als musketier naar de manege. In de categorie 'mannen versus vrouwen' bleek het openen van een bierflesje met onder andere een A4'tje een hele uitdaging voor veel dames. De mannelijke partner van het team was ondertussen met één hand zo snel mogelijk drie BH's los aan het maken.

Dorpenquiz

Het team Pleinse boys mag Sint-Michielsgestel vertegenwoordigen bij de Brabants Dagblad dorpenquiz op 31 maart in Veghel. In deze 'Champions League' nemen de winnaars van alle dorpskwissen in het verspreidingsgebied van het Brabants- en Eindhovens Dagblad het tegen elkaar op.

Meer berichten