Voorzitter Te Voet Te Veld Peer Verhoeven, rechts, overhandigt met een waardecheque de opbrengst. Foto: Berna Verhoeven.
Voorzitter Te Voet Te Veld Peer Verhoeven, rechts, overhandigt met een waardecheque de opbrengst. Foto: Berna Verhoeven. (Foto: )

Opbrengst winterwandeling

Helvoirt - Tijdens de evaluatievergadering van de op 30 december gehouden Winterwandeling Te Voet Te Veld Helvoirt, vorige week, werd de netto-opbrengst van de 38e editie officieel overhandigd. Met een cheque ter waarde van 2.600 euro kan de Stichting CliniClowns weer veel zieke kinderen en dementerende ouderen aan het lachen krijgen.

Aan de succesvolle wandeling deden maar liefst 405 wandelaars mee, 130 meer dan in 2017. Voorzitter Peer Verhoeven van Te Voet Te Veld reikte de waardecheque uit aan de ambassadeur van Stichting CliniClowns: Ellen Bouwen. "De volgende Te Voet Te Veld vindt plaats op zondag 29 december vanuit Helvoirt. Het is maar dat u het weet (en vastlegt)."

Cliniclowns

Clowns in de zorg zijn mensen die als clown spelen en werken in de zorg voor kinderen en volwassenen met een ernstige ziekte of een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De organisatie Clini Clowns Nederland zorgt vanuit het oprechte contact en de verbeeldingskracht van de CliniClown voor veerkracht en verlichting bij zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. "Zo leveren wij onze bijdrage binnen de zorg."

Meer berichten