De winnaar van de editie van Torenproat dit jaar is Nancy Gerrits, die in de toren stond als Sneeuwwitje.
De winnaar van de editie van Torenproat dit jaar is Nancy Gerrits, die in de toren stond als Sneeuwwitje. (Foto: )

Editie twintig Torenproat speciaal door vertrek

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag vond de twintigste editie van Torenproat plaats in Ontmoetingscentrum de Huif. Drie volle shows, waar ook dit jaar plaatselijke talenten hun zelfgeschreven buut ten gehore brachten.

Sint-Michielsgestel - Dit zorgde ervoor dat de zaal meer dan eens in lachen uitbarstte. Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag samen waren er bij Torenproat 2019 ruim 1800 bezoekers aanwezig. De winnaar van de editie van Torenproat dit jaar is Nancy Gerrits, die in de toren stond als Sneeuwwitje en het publiek enthousiast meenam in haar sprookjeswereld. Vrijdag won debutante Marloes Vink. Als reisgids begeleidde zij het publiek op een komische manier door Sint-Michielsgestel.

De 20e editie was een speciale editie voor de organisatoren. Sinds de eerste editie vind het evenement plaats in Ontmoetingscentrum de Huif.

Verhuizing

Maar dit centrum zal vanaf 2020 gesloopt worden. Hierdoor zal het jaarlijkse Torenproat noodgedwongen naar een andere locatie moeten. Wat de nieuwe locatie ook mag zijn, het zal garant staan voor weer een nieuw succes.

Meer berichten