Foto:

Jeugd van Sint-Michaël nog even muzikaal

De jeugd van Harmonievereniging Sint-Michaël geeft zondag 17 maart een concert in De Huif. Na een aantal muzikale successen in 2018, met als hoogtepunt het zomeroptreden in de Efteling, willen ze ook 2019 muzikaal goed beginnen.

Sint-Michielsgestel - Tijdens het concert zullen de blazersklas, het leerorkest (o.l.v. Bianca Kuijpers) en de slagwerkgroepen (o.l.v. Tonn van de Veerdonk) hun muzikale klanken laten horen. "De orkesten spelen ieder hun repertoire, met onder andere de nummers: Cancan, Frozen, Cyclist in Moscow, Flips en Groovy party. Aan het einde van het programma zullen alle ruim 25 jeugdige muzikanten gezamenlijk afsluiten met het nummer Hotel Bell."

Aanvang van het concert op 17 maart is om 10.30 uur, toegang is gratis. Rond 12.00 is het concert afgelopen. Speel je nog geen instrument en wil je kennismaken met de jeugdgroepen én/of met verschillende instrumenten? "Dan is dit de ideale gelegenheid om te proeven wat muziekmaken inhoudt." Zowel de blazersklas als het leerorkest repeteren op donderdagavond van 18.45 tot 19.45 uur, in De Huif. De beginners van de slagwerkgroep repeteren op vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.15 uur en de gevorderden repeteren op vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten