De Golf is al zeven generaties de meest populaire hatchback.
De Golf is al zeven generaties de meest populaire hatchback. (Foto: )

Voordeel op een Volkswagen

Autobedrijf Van den Udenhout heeft een spectaculaire actie op de Volkswagen Golf. Op een beperkte voorraad pakt u nu extreem veel voordeel.

Regio - Bekijk het selecte aantal in de Volkswagen-showroom aan de Balkweg in Den Bosch. Omdat de voorraad zó beperkt is (en het voordeel nog nooit zo groot) heeft u nu de unieke kans om uw favoriete Golf online te reserveren. Alleen zo bent u zeker dat een ander u niet snel voor is…

De Golf is al zeven generaties de meest populaire hatchback. Het geheim is de herkenbare, sportieve vormgeving gecombineerd met betrouwbare prestaties. De auto zit boordevol innovaties die het dagelijks leven vergemakkelijken. Met daarbij alle ruimte voor infotainment-, veiligheids- en connectiviteitssystemen.

Bij Van den Udenhout kunt u tevens nog kiezen voor gloednieuwe Golf uit voorraad mét DSG-automaat. De productie van type staat sinds korte tijd on hold, maar speciaal voor u heeft het autobedrijf royaal inkocht! U kunt een nieuwe Golf óók privé leasen: u steelt 4 jaar lang de show in een fraaie auto en de scherpe tarieven én goede voorwaarden gelden tijdens de gehele contractduur.

Reserveer uw favoriete Golf op udenhout.nl/golf-actie. U bent van harte welkom in de showroom in Den Bosch voor een proefrit of voorstel op maat.

Meer berichten