De club heeft vertrouwen in Linda en zet haar, nadat zij ook alle jaren als secretaris naast Mari stond, met trots op de voorzittersstoel.
De club heeft vertrouwen in Linda en zet haar, nadat zij ook alle jaren als secretaris naast Mari stond, met trots op de voorzittersstoel. (Foto: )

Bokkenrijders kennen nieuwe voorzitter

Sint-Michielsgestel - Zoals veel Bokkendonkse carnavalsclubs hebben ook de Bokkenrijders kort na het Carnaval het signaal moeten aanvaarden dat het carnavalsseizoen voorbij is. Dit keer werd het voor de Bokkenrijders een zeer belangrijk tijdsmoment, omdat voorzitter Mari van Pinxten al eerder had aangegeven dat dit zijn laatste seizoen zou zijn als voorzitter. Na dik 12,5 jaar, waarin Mari zijn club met enthousiasme naar vele hoogtepunten bracht, vond hij het tijd voor een wisseling. "Mari mag met trots terugkijken op zijn periode als voorzitter. Met pieken zoals het regelmatig aanbieden van bijzonder creatieve carnavalswagens, de continuering van de muziekgroep en de ontwikkeling van de organisatie Winterfair bleven de Bokkenrijders keurig actief meelopen in het rijtje gezonde Bokkendonkse carnavalsverenigingen." Linda Maurix werd als nieuwe voorzitter gepresenteerd. Ze is al tientallen jaren vertrouwd in Bokkendonk.

Meer berichten