Een voorbeeld van al het te bewonderen werk in Sint-Michielsgestel.
Een voorbeeld van al het te bewonderen werk in Sint-Michielsgestel. (Foto: )

Atelierroute in Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel - Dit jaar gaat in september de vijfde editie van de Atelierroute Sint-Michielsgestel van start, met als thema VIJF. De route is gepland op zaterdag 14 september, zondag 15 september, zaterdag 21 september en zondag 22 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Lustrumjaar

De organisatie barst alvast van de plannen. "In dit lustrumjaar willen we speciaal de jeugd erbij betrekken We willen een zo breed mogelijk draagvlak creëren, waarop de atelierroute kan voortbestaan. Voor de deelnemer is het leuk om zijn/haar werk en inspiratie met anderen te delen. Belangstellenden kunnen zo ook mogelijkheden ontdekken voor een passende vrijetijdsbesteding."

Gerie Lammers-Vriens is één van de deelnemers. "Tijdens ons verblijf in de Verenigde Staten zag ik quilts bij een tante en wist onmiddellijk dat ik dat zelf ook wilde maken. De tante vond mijn enthousiasme leuk, gaf me een boek en mijn passie was geboren. Terug in Nederland sloot ik mij aan bij diverse quiltclubs. Ik doe aan klassiek quilten, modern en art, handmatig en machinaal. Ik geef ook workshops en cursussen", vertelt Lammers-Vriens. Meer: www.atelierroutesintmichielsgestel.nl.

Meer berichten