Woensdag 3 april om 20.00 uur is de lotingsavond voor Friends of Europe in Dorpshuis De Es. Het belooft een mooie Europese avond te worden.
Woensdag 3 april om 20.00 uur is de lotingsavond voor Friends of Europe in Dorpshuis De Es. Het belooft een mooie Europese avond te worden. (Foto: )

Europese avond in dorpshuis De Es in Esch

Op 3 april wordt er weer geloot voor de grote Zomerontmoeting. De bestemming in 2020 is Põlva (Estland). Zoals gewoonlijk bestaat de delegatie weer uit acht personen uit Esch en omgeving, een mix van jongeren en volwassenen.

Esch - Dit jaar vindt de Zomerontmoeting plaats van 18 tot en met 22 juli. Opgeven voor de loting kan tot aan de lotingsavond zelf via info@friendsofeurope.nl. Voor jongeren wordt 50 procent van de reiskosten vergoed. Tijdens de lotingsavond zullen ook de twee namen worden getrokken die Esch vertegenwoordigen tijdens de viering van het 15-jarig EU-lidmaatschap van de Baltische Staten, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Malta, Cyprus en Hongarije. Van 9 mei tot en met 12 mei organiseert Nagycenk (Hongarije) diverse activiteiten in dit kader. Opgeven voor deze loting kan eveneens via info@friendsofeurope.nl. "De Lotingsavond willen we tevens gebruiken om terug te blikken op onze geweldige hoeveelheid activiteiten en reizen in 2018. Denk hierbij aan de Zomerontmoeting in Malta en onze reis naar Desborough. Maar we blikken ook vooruit. De laatste week van mei ontvangen we zes leerlingen en hun docent vanuit Kannus (Finland)." Zij komen op bezoek in het kader van Duurzaamheid.

Meer berichten