Een foto van Rebirth Festival vorig jaar. Ook dit jaar belooft het een groot feest te worden. Foto: Rens Bressers Fotografie.
Een foto van Rebirth Festival vorig jaar. Ook dit jaar belooft het een groot feest te worden. Foto: Rens Bressers Fotografie. (Rens Bressers Fotografie)

Rondleiding op het terrein van Rebirth Festival

In het weekend van 12, 13 en 14 april 2019 is het tijd voor de 11de editie van Rebirth Festival. Ook in 2019 ontwikkelt Rebirth Festival zich, door onder andere de toevoeging van een festival camping en een nieuwe tent.

Haaren - In de afgelopen tien jaar heeft Rebirth Festival zich ontpopt van klein evenement tot een begrip in Nederland. Rebirth Festival wil naast het organiseren van een spetterend feest, ook haar sociale betrokkenheid in en rondom Haaren vergroten.

"Om deze reden organiseren we onder de vlag Rebirth Samen voor Haaren verschillende activiteiten die mensen verbinden, waar iedereen aan mee kan doen én die inspelen op de behoeftes van de inwoners zelf."

Een van deze activiteiten is een rondleiding op het festivalterrein, woensdag 10 april tussen 19.00 en 20.00 uur.

Toelichting

Tijdens deze rondleiding nemen we je mee achter de schermen van het festival en geven we toelichting op verschillende aspecten van de organisatie. We zullen om 19.00 iedereen ontvangen in de vrijwilligerstent waar een kopje koffie of thee klaar zal staan, waarna we het terrein op gaan.

Meer berichten