Jolijn van den den Broek (18) uit Haaren. Foto: Roy Froma.
Jolijn van den den Broek (18) uit Haaren. Foto: Roy Froma. (Foto: )

Jolijn uit Haaren finalist Miss Teen of Noord-Brabant

Jolijn van den den Broek (18) uit Haaren is verkozen tot finalist van Miss Teen of Noord-Brabant 2019. De finale in Waalwijk vindt plaats op 28 april.

Haaren - "Ik heb me hiervoor opgegeven omdat ik dames wil laten zien dat je blij moet zijn met hoe je eruit ziet", legt Van den Broek uit. "Iedere persoon heeft onzekerheden. Maar onzekerheid is juist wat iemand speciaal maakt. Knap zijn is niet meer dan blij zijn met jezelf, zeg ik altijd."

"Ik vind de hele ervaring ernaartoe super leuk en leerzaam. Je leert jezelf goed te presenteren. Dat is ook belangrijk in mijn toekomst als verkoper. De tijd met de dames is super gezellig, er is geen haat en het hele traject wordt niet gezien als een wedstrijd", aldus de jonge Haarense.

Finale

De afgelopen weken hebben de finalisten een foto-shoot en een bootcamp gehad, met uitleg over voeding. Daarnaast hield Jolijn een fotoshoot voor stelletjes en families, om daarmee geld op te halen voor het goede doel: Linda.Foundation. "Dat doen alle missen op hun eigen manier." De komende weken gaan de dames oefenen voor de finale, waar Jolijn alvast heel veel zin in heeft.

Wil jij bij de finale zijn? Dat kan. Meer info over de kaartjes vind je op de Facebookpagina van Miss beauty of Noord-Brabant. Via deze pagina is ook meer informatie te vinden over het stemmen op Jolijn. Als de Haarense genoeg stemmen krijgt, mag ze namelijk Brabant vertegenwoordigen in de landelijke finale van Miss teen of the Netherlands.

Meer berichten