De zanger speelde al op Pinkpop en Eurosonic Noorderslag en was finalist van Giels Talentenjacht.
De zanger speelde al op Pinkpop en Eurosonic Noorderslag en was finalist van Giels Talentenjacht. (Foto: )

Black & Grey van Flemming Viguurs

Regio – Na twee jaar hard werken presenteert singer-songwriter Flemming Viguurs uit Vught op 25 april zijn debuutalbum Black & Grey in de Clubzaal van de Verkadefabriek in Den Bosch. De zanger wordt muzikaal bijgestaan door gitarist Frank Spierings uit Den Dungen en drummer Joris van der Eerden uit Schijndel. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur.

Pinkpop

Flemming is een 23-jarige singer-songwriter uit Vught die momenteel in zijn 2e jaar aan de Rockacademie in Tilburg studeert. Ondanks zijn jonge leeftijd deed hij de afgelopen jaren al veel ervaring op. Zo speelde hij onder andere op Pinkpop, Eurosonic Noorderslag, in het voorprogramma van Teske, van Suzan & Freek en was finalist van Giels Talentenjacht.

Album

In 2017 is begon hij met het schrijven en produceren van zijn debuutalbum 'Black & Grey'. Met behulp van een crowdfunding-actie is na twee jaar de plaat nu klaar. "Een zilveren schijf waar de zanger keihard aan gewerkt heeft en met recht trots op is." De avond wordt omstreeks 21.30 uur besloten. Informatie en kaarten (5,00 euro) zijn verkrijgbaar via: vigash@hotmail.com.

Meer berichten