Harmonieorkest Sint-Michaël geeft een concert in de Huif.
Harmonieorkest Sint-Michaël geeft een concert in de Huif. (Foto: )

Sint-Michielsgestel in Spaanse sferen

De zomer komt eraan, vakanties worden geboekt en om alvast in die sfeer te komen organiseert Harmonieorkest Sint-Michaël in de Huif in Sint-Michielsgestel op zaterdagavond 18 mei 2019 een Spaans concert, getiteld Ambiente Español.

Sint-Michielsgestel - "Wie kijkt er niet naar uit, een avondje uit op een zwoele avond onder de Spaanse zon? We kunnen het weer niet garanderen, maar de sfeer wel." Onder leiding van Henk Mertens zullen in ontmoetingscentrum de Huif om 20.00 uur prachtige Spaanse muziekstukken ten gehore worden gebracht. Het harmonieorkest speelt onder meer España van Chabrier, El Toricode la cuerda van Serrano Allarcon en een medley van de Gipsy Kings.

Om het publiek, naast die heerlijke Spaanse klanken, nog meer de Spaanse sfeer te laten ervaren, zijn kosten nog moeite gespaard. Het harmonieorkest zal zich tijdens het concert laten ondersteunen door dansschool La Tuniña en Anne & Jeannau van El Orfanato Dance Compagnie. "Zij dansen hun mooiste dansen." Er is ook tapas en sangria.

Entreekaarten kosten tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar in ontmoetingscentrum De Huif en bij JENS mannenzaken aan de Nieuwstraat.

Meer berichten