De paashaas in de speeltuin. Wil jij ook iets bijdragen? Kijk op www.speeltuingestel.nl.
De paashaas in de speeltuin. Wil jij ook iets bijdragen? Kijk op www.speeltuingestel.nl. (Foto: )

Geslaagd paasevent in Natuurspeeltuin

Ruim honderd kinderen kwamen met hun ouders, opa's en oma's of andere vrienden eieren zoeken in Natuurspeeltuin Gestel. De hele middag was een gezellige boel.

Sint-Michielsgestel - Eieren zoeken, spelen en op de foto met één van de Paashazen. Iedereen vermaakte zich prima. "Een geslaagd evenement. Een mooie start van een nieuw speelseizoen. Het is inmiddels een mooie traditie te worden: paaseieren zoeken in de Natuurspeeltuin. Veel mensen wisten dus ook weer de weg naar de speeltuin te vinden. Ondanks de waterkou was het de gehele middag een gezellige drukte in de speeltuin. De kinderen zochten eieren en kregen als beloning een lekkere traktatie."

Het paaseieren zoeken, vormt een mooie start van een nieuwe speelseizoen. Daarnaast biedt het een kans om wat geld op te halen voor het onderhoud van de speeltuin en nieuwe vrijwilligers te werven. "Beide zijn nodig. De speeltuin kan alleen bestaan door vrijwillige bijdragen en vrijwilligers die zo af en toe de handen uit de mouwen willen steken. De organisatoren van het 'Paasevent' bedanken bij deze alle vrijwilligers en de lokale ondernemers die de afgelopen periode een steentje hebben bijdragen."

Meer berichten